• Trailer
Jack the Giant Slayer (2013) - Me titra Shqip
Genre ,
Actor , , ,
Director
Country
Quality HD
IMDb
6.3 /10 su 104,999 vota
Shikuar 148
Duration

Trama

Lufta e lashtë mes njerëzve dhe një racë gjigantësh rindizet kur një fermer nga fshati me emrin Xhek, mundohet të shpëtojë një princeshë dhe pa dashje hap portën e dy botëve me farën e “Fasuleve Magjike”….

Keywords:

Loading facebook comments..
Top