3-D Sex and Zen: Extreme Ecstasy (2011) +18

KUJDES: FILMI PERMBAN SKENA EROTIKE! KESHILLOHET PER SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Si dijetar i dinastisë Ming, Wei Yangsheng beson se jeta është e shkurtër dhe duhet të ndjekim kënaqësinë e fundit seksuale, ashtu siç e lejon koha. Wei Yangsheng takon Tie Yuxiang dhe marrin vendimin të martohen. Pas martesës së tyre, historia merr rrugë të reja duke shkaktuar dhimbje por dhe kënaqësi seksuale e shpirtërore.

129 min 2011 4.4

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *