A Christmas Gift from Bob (2020)

Vazhdojnë aventurat e Xhejms Bouenit dhe Bobit. Xhejmsi, një muzikant në rrugët e Londrës, e gjen veten në shënjestrën e një hetimi për mirëqenien e kafshëve, duke e kërcënuar që do t’ia marrin maçokun e tij të dashur gjatë Krishtlindjeve.

92 min 2020 6.2

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *