A Clear Shot (2019)

Punonjësit dhe klientët në një dyqan elektro-shtëpiakesh mbahen peng nga disa djem vietnamezë të armatosur.

87 min 2019 6.5

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *