A Princess for Christmas (2011)

Me ftesë të një të afërmi të larguar, një grua e re udhëton me mbesën dhe nipin e saj në një kështjellë në Evropë për Krishtlindje, ku ajo padashur bie në dashuri me një princ të pashëm.

91 min 2011 6.2

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *