Angel of Evil (2010)

Krimet e tij ishin tronditëse, stili i jetës ishte tërheqës dhe reputacioni i tij ishte legjendar. Bazuar në histori të vërtetë, Angel of Evil rrëfen ngritjen dhe rënien dramatike të një prej bandave më famëkeqe dhe karizmatike të Italisë, Renato Villanzasca.

128 min 2010 6.8

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *