Ashfall (2019)

Një vullkan që qëndronte i heshtur, shpërthen papritur duke shkaktuar dëme të mëdha në Korenë e Jugut dhe në Korenë e Veriut. Një profesor universiteti, harton një plan të çmendur për të frenuar shpërthimet e mëtejshme.

130 min 2019 6.4

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *