Aswathama (2020)

Historia e një të riu guximtar, i cili ngrihet kundër padrejtësisë, dhunës dhe abuzimit ndaj grave, në një vend, ku ngacmimet seksuale dhe përdhunimet janë pjesë e përditshmërisë.

131 min 2020 6.5

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *