Bad Sister (2015)

Një studente e shkëlqyer në një shkollë Katolike ka frikë për familjen e saj kur një murgeshë dhe mësuese e re në kampus nuk është siç duket dhe është e fiksuar fizikisht pas vëllait të saj…

82 min 2015 5.1

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *