Better Days (2019)

Një gjimnaziste, që vuan bullizmin e bashkëmoshatarëve dhe një djalosh, që merret me punë të pista, akuzohen për vrasjen e një adoleshenteje. Çfarë historie i lidh bashkë, një studente të mirë dhe kriminel të vogël?

135 min 2019 7.5

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *