Bigfoot Family (2020)

Babai përdor famën e tij të re për të luftuar kundër një kompanie të naftës në Alaskë, por kur ai zhduk djalin, nënën, një rakun dhe një ari drejtohen në Veri për ta shpëtuar atë.

89 min 2020 6.1

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *