Capone (2020)

Jeta e Al Capones (Tom Hardy) 47 vjeçar, pas 10 vjetësh burg, kur fillon të vuajë nga çrregullimet mendore dhe përndiqet nga e shkuara e tij e dhunshme…

103 min 2020 7.2

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *