Chak de! India (2007)

Kabir Khan është trajneri i Ekipit Kombëtar të Hokejit Indian të femrave dhe ëndrra e tij është të bëjë që ekipi i vajzave të fitojë kupën e botës kundër të gjitha mosmarrëveshjeve.

153 min 2007 8.2

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *