Dirty Sexy Saint (2019) +18

Bazuar në romanin me të njëjtin titull, kjo është historia Samantas që vendos të largohet nga jeta e saj e mbushur me pasuri sipërfaqësore për të gjetur nje jëtë të re dhe takon gjatë udhëtimit të saj Klein Kinkaid, i njohur ndryshe si Shën Klei, pronari i ri dhe fisnik i një lokali në Çikago.

104 min 2019 5.9

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *