Ema (2019)

Pas një aksidenti që trondit jetën familjare të saj, Ema një balerinë rreggaeton-i, niset në një odise në çlirim të vetvetes. Një dramë e ndezur rreth artit, dëshirës dhe familjes në kohën moderne…

107 min 2019 6.8

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *