Enter the Void (2009)

Një shpërndarës amerikan droge që jeton në Tokio tradhtohet nga miku i tij më i mirë dhe vritet gjatë një marrëveshje droge. Shpirti i tij, duke parë pasojat e vdekjes së tij, kërkon ringjallje.

142 min 2009 7.3

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *