Equilibrium (2002)

Filmi tregon për një të ardhme shtypëse, ku një njeri i ngarkuar me zbatimin e ligjit ngrihet për të rrëzuar sistemin dhe shtetin, sepse të gjitha format e ndjenjës janë të paligjshme.

107 min 2002 7.4

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *