Faith, Hope & Love (2019)

Një balerinë e divorcuar rishtas hyn në një konkurs vallëzimi në një përpjekje të dëshpëruar për të shpëtuar studion e saj të kërcimit nga mbyllja. Çfarë ndodh kur besimi, shpresa dhe dashuria shkrihen në një?

106 min 2019 6.1

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *