Gabriel’s Inferno (2020)

Një eksplorim intrigues i joshjes dhe e dashurisë së ndaluar, një përrallë tërheqëse dhe pasionante e arratisjes së një njeriu nga ferri i tij personal, ndërsa përpiqet të fitojë të pamundurën: faljen dhe dashurinë.

122 min 2020 6.2

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *