Into the White (2012)

Pilotët Gjermanë dhe ata Britanike rrëzojnë njeri tjetrin në dëbore, dhe e gjejnë veten në të njëjtën kabinë, në përpjekje për t’i mbijetuar acarit të Norvegjisë.

104 min 7.4 2012

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *