Invisible Life (2019)

Të ndara nga një gënjeshtër e tmerrshme dhe vitet kalojnë. Secila vazhdon jetën e vet duke menduar se njëra është një botë larg nga tjetra…

139 min 2019 7.9

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *