Kalashnikov (2020) a.k.a AK-47

Filmi biografik në lidhje me shpikësin dhe projektuesin e armëve Mikhail Timofeevich Kalashnikov (AK-47). Rruga e gjatë që ndoqi një djalë 28 vjeçar për të krijuar armën legjendare AK-47 e cila edhe sot është simbol i armëve të përparuara të kohës sonë.

110 min 2020 6.1

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *