L.A. Confidential (1997)

Teksa korrupsioni rritet në vitin 1950 në Los Anxheles, tre policë, një strikt, një brutal dhe një i dobët – bazuar në idenë e tyre të drejtësisë hetojnë një seri vrasjesh

138 min 1997 8.2

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *