Michael Kohlhaas (2013)

Në shekullin e 16-të në Sevenes, një tregtar kuajsh me emrin Mikael Kohlas drejton një jetë të lumtur familjare. Pasi që një zotëri e trajton atë keq në mënyrë të padrejtë, ai krijon një ushtri dhe ndez një luftë të përgjakshme në të gjithë vendin për të rikthyer të drejtat e tij.

122 min 2013 6.0

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *