Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge (2020)

Legjenda e Akrepit dhe hyrje tij në kampionatin Mortal Kombat për tu hakmarrë ndaj vrasësit të familjes së tij.

80 min 2020 7.8

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *