Proceder (2019)

Historia e reperit Tomaz Çada, me shpirtin e një poeti dhe prirjen për t’u ngatërruar në telashe serioze. Çada, i vërtetë dhe i sinqertë ndaj dhimbjes në tekstet e tij, vdiq në rrethana të pashpjegueshme, duke tronditur fansat dhe vajzën që ai e donte.

137 min 2019 5.4

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *