Redemption (2013)

I pastrehë dhe në arrati nga një gjykatë ushtarake, një ish-ushtar i forcave speciale të lundrimit kriminal të Londrës konfiskon një mundësi për të marrë përsipër identitetin e një burri tjetër, transformimin në një engjëll hakmarrës në proces.

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *