Snowpiercer (2013)

Filmi zhvillohet në të ardhmen kur një eksperiment për të ndalur ngrohjen globale shkon keq dhe shkakton një epokë akullnajash që vret thuajse të gjithë jetën në planet. Të mbijetuarit e vetëm janë banorët e “Akullthyeses”, një treni masiv që udhëton nëpër planet dhe furnizohet me energji nga një motor me lëvizje të vazhdueshme. Me kalimin e kohës, një sistem klasash krijohet në tren, me elitën duke jetuar në pjesën e përparme të trenit, ndërsa të varfrit jetojnë në pjesën e pasme. Të lodhur nga kushtet e mjerueshme të jetesës, pasagjerët e pjesës së pasme revoltojnë në një përpjekje për të marrë kontrollin e motorit, të cilin elita e konsideron të shenjtë.

126 min 2013 7.1

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *