South Wind (2018)

Një djalë i ri, anëtar i një bande që vjedh makina në Beograd, e vë veten dhe familjen para rrezikut kur rruga e tij ndeshet me atë të një lideri mafioz që punon për shefin e policisë.

125 min 2018 8.1

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *