Tenet (2020)

Të armatosur me vetëm një fjalë, Princip, dhe duke luftuar për mbijetesën e të gjithë botës, një protagonist udhëton mes një bote të errët të spiunazhit ndërkombëtat në një mision që do të zbulojë diçka përtej kohës reale.

150 min 2020 7.7

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *