Thank You for Your Service (2017)

Një grup ushtarësh amerikanë të kthyer nga Iraku në shtëpinë e tyre, përballen me përshtatjen e vështirë në jetën familjare dhe atë civile. Duke jetuar me kujtimet e luftës, rrezikojnë të shkatërrohen, edhe pse janë shumë larg prej fushave të betejës. Bazuar mbi ngjarje reale.

109 min 2017 6.5

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *