The Eastern Front (2020)

Kjo është historia e një grupi ushtarësh gjermanë që përpiqen të bashkohen me ushtrinë e tyre gjatë luftës së dytë botërore. Një histori tradhtie, gjaku dhe dashurie që tregon që lufta nxjerr në pah më të mirën dhe më të keqen e njeriut.

130 min 2020 7.2

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *