The Front Line (2011)

Bazuar në ngjarjen e vërtet, për betejën përfundimtare të Luftës së Koresë që do të përcaktojë kufirin midis veriut dhe jugut.

132 min 2011 7.4

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *