The Occupation (2019) a.k.a My Name Is Sara

Sara është një çifute polake 13-vjeçare, e cila gjen strehim në shtëpinë e një fermeri dhe gruas së tij. Shumë shpejt, ajo mëson sekretet e errëta të martesës së tyre, duke i përzierë me sekretin e madh që duhet të mbrojë, identitetin e saj të vërtetë.

111 min 2019 5.5

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *