The Reluctant Fundamentalist (2012)

Një djalosh i ri pakistanez është në kërkim të suksesit në Wall Street. Ai e gjen veten të përfshirë në një konflikt mes Ëndrrës së tij Amerikane, një krize pengjesh dhe një thirrjeje të fortë nga atdheu i tij.

130 min 2012 6.9

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *