The Trip to Greece (2020)

Aktorët Bob Brajdon dhe Stiv Kugan udhëtojnë nga Troja për në Itakë duke ndjekur gjurmët e Odisesë.

103 min 2020 6.8

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *