The Will (2020)

Herët në fëmijërinë e saj, Jozefina Malone mësoi në mënyrën më të shëmtuar, se kishte vetëm një njeri të cilin ajo mund ta donte dhe t’i besonte: gjyshen e saj, Lidia Malone. Prej nevojës, në mënyrë të pavetëdijshme, në mënyrë të suksesshme, Jozefina veshi një maskë që të mbante njerëzit larg. Ajo krijoi një stil jetese, si udhëtare e përhershme në skajet e modës dhe elitës së muzikës, por duke e mbajtur veten të distancuar. Ndërsa Jozefina po shëtiste botën, boksieri në pension Xhejk Spir po jetonte në të njëjtin qytet me Lidian. Nuk kishte asgjë të fshehtë tek Xhejku. Përfshirë edhe faktin e vendimeve të tij të gabuara për jetën e tij private. Por për Jozefinën dhe Xheikun, ekzistonte i njëjti person që i donte të dy. Një person i cili diti t’i udhëheqë drejt lumturisë. Dhe një person që e kishte synim këtë gjë. Edhe nëse do t’i duhej ta linte këtë gjë si kërkesë në testamentin e saj.

105 min 2020 5.8

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *