Tomb Raider (2018)

Lara Kroft, vajza guximtare dhe e pavarur e një aventurieri të zhdukur, duhet ta shtyjë veten përtej limiteve të saj kur gjendet në ishullin ku u zhduk babai i saj.

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *