Toy Story 4 (2019)

Kur një lodër e re e quajtur “Piruni” bashkohet me Udin dhe bandën, miqtë e vjetër dhe të rinj zbulojnë se sa e madhe mund të jetë bota për një lodër gjatë një udhëtimi plot aventura.

100 min 2019 8.1

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *