Twin Murders: The Silence of the White City (2019)

Një detektiv kthehet në punë dhe po ashtu një vrasës i vjetër serial i cili i vret viktimat e tij në bazë të një renditje numërore. Cili është ai dhe si do të zgjidhet ky mister shumëvjeçar?

110 min 2019 5.2

Shiko në platforma tjera...

Filma të ngjajshëm...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *